Background image

Overzicht Teambuildings

2PK-tocht Haspengouw

2pk tochtZalig cruisen met een 2PK’tje door een van de mooiste streken van het land, dat is jullie teambuilding in Haspengouw! Te midden in het groen, de velden, de bloesems en de wijngaarden komen jullie volledig tot rust.
Dit wordt een dag van verwennerij, want op onze tocht houden we meerder malen halt om te proeven van allerlei lekkernijen die deze streek te bieden heeft!

Tijdens de middag genieten jullie van een heerlijke picknick in open natuur.

Een beetje actie mag uiteraard deze dag ook niet ontbreken.
Als een echte Robin Hood krijgen jullie de kans om jullie skills in het boogschieten te tonen. Ook wordt jullie oriëntatievermogen en jullie kwaliteiten als co-piloot getest, want jullie moeten telkens de weg naar de volgende halte vinden aan de hand van een uiterst primitief navigatietoestel!

Lees meer...

Conquer the World

conquer the worldOm van jullie teambuilding een onvergetelijke dag te maken vechten jullie een onderlinge strijd uit tijdens ons spel “Conquer the World”.
Werk een strategie uit met je teamgenoten, daag je tegenstanders uit in zeer gevarieerde proeven en verover de wereld!!

Hierbij een greep uit de mogelijke proeven:

  • Viking Kubb: een traditioneel Zweeds volksspel waarbij concentratie en precisie van levensbelang zijn.
  • Mindbreakers: los verschillende actieve raadsels op in een strijd tegen de tijd.
  • Drunken Drive: gemaskerd met heuse ‘promillebrillen’ trachten jullie een leuk opgezet parcours af te leggen met telegeleide auto’s. Niet gemakkelijk wanneer je door dronkenmansogen kijkt, fun gegarandeerd!
  • Raster: enkel door een perfect inzicht van het hele team kunnen jullie deze opdracht tot een goed einde brengen.

Lees meer...

De Dames van Thorn

de dames van thornOntdek en beleef de pracht en nostalgie van het historische Thorn, ook bekend als “Het Witte Stadje”.
De uitstraling van Thorn wordt gekarakteriseerd door de mooie gebouwen, zoals de oude Sint-Michaëlskerk, maar vooral door de typische stijl en de witte kleur van de burgerhuisjes.

Op een speelse manier ontdekken we de culturele schoonheid van dit authentiek Nederlands-Limburgs dorpje, uniek doordat het 800 jaar lang door vrouwen beheerd werd.  

Tijdens onze zoektocht ontdekken we enkele bijzondere locaties, waar jullie op een prettige manier de stamboom van de stichters van de abdij van Thorn moeten trachten te ontrafelen. Al doende, denkende en luisterende nemen we jullie mee op een reis doorheen de geschiedenis van Thorn, zijn bewoners en hun levenswijze.

Lees meer...

De Graaf van Oud-Rekem

de graaf van oud rekem“Het mooiste dorp van Vlaanderen”, als dat geen uithangbord is voor jullie teamdag!
Ontdek de schoonheid van het lieflijke dorpje Oud-Rekem, met zijn mooie gebouwen, zoals de authentieke distillerie en het Poortgebouw, alsook de kruidenier en de oude kliniek, verborgen in het kasteeldomein.

Tijdens onze zoektocht in dit grafelijk dorp ontdekken we deze en meer unieke locaties, waardoor jullie op een prettige en speelse manier de stamboom van Graaf d’Aspremont-Lynden moeten trachten te ontrafelen.
Jullie worden volledig ondergedompeld in de geschiedenis van Oud-Rekem, zijn bewoners en het leven van de graaf. Tracht uit te zoeken wie de laatst overlevende afstammeling van de graaf is!

Lees meer...

De Hondenspiegel

de hondenspiegelMiddels speelse opdrachten en het spiegelend werken met speciaal opgeleide honden leren jullie elkaar op een andere manier te bekijken. Je ziet kwaliteiten van elkaar die je misschien nooit achter de ander gezocht had, maar misschien herken je ook wel een aantal kenmerkende eigenschappen van elkaar.

Door het spiegelen met honden ontstaan er soms ook hele leuke, vertederende of grappige situaties. Samen lachen, plezier hebben en ontspannen in de buitenlucht zorgt voor een prettig klimaat.

Maar spiegelend werken is ook reflecteren. Nieuwe inzichten in je eigen persoonlijkheid worden ook meegenomen tijdens deze teambuilding.

Lees meer...

Hasselicious

Tijdens de tocht “Hasselicious” ontdekken jullie de heerlijkste Hasseltse lekkernijen.
Of jullie er ook van mogen proeven, hangt van jullie af.

Aan de hand van cryptische omschrijvingen moeten jullie trachten de locaties te ontdekken waar deze zinnenstrelende hapjes en drankjes op jullie wachten, en op elke locatie moeten jullie een opdracht tot en goed einde brengen.
Wanneer jullie dat doen, hebben jullie een culinaire verwennerij verdiend en een hint die jullie de weg wijst naar jullie eindbestemming.

Iedereen die binnen de tijd de eindbestemming bereikt, krijgt een lekkere traktatie!

Lees meer...

Het Mysterie van de Maasplassen

het mysterie van de maasplassenJullie teambuilding speelt zich af op en rond de Maasplassen, waar jullie zullen genieten van de ongerepte natuur, de rust en elkaars gezelschap.

Jullie starten in Jachthaven “De Spaanjerd” in Kinrooi, waar jullie worden verwelkomd door de schipper van jullie eigen luxe-jacht voor de dag. De groep wordt opgedeeld in twee teams: een team vertrekt met de jacht, het andere team per fiets.
Beide teams zullen op hun route opdrachten moeten uitvoeren en raadsels moeten oplossen in de vorm van een fotozoektocht.
Halverwege ontmoeten de teams elkaar in een idyllisch stadje, waar even gepauzeerd wordt voor een pannenkoek en een drankje.
Na de pauze wisselen de teams van vervoermiddel en wordt de zoektocht verder gezet.
Voor het winnende team wacht een lekkere prijs!

Lees meer...

Het Zwarte Goud

het zwarte goudDe steenkoolmijnen lagen tijdens de tweede wereldoorlog mee aan de basis van de economische groei van de provincie Limburg. Aan het eind van de jaren vijftig kreeg steenkool evenwel een stevige concurrentie te dulden van goedkopere energiebronnen. Als gevolg hiervan blijven er van deze vroeger zeer productieve mijnen nu enkel nog de historische sites over. Eén van deze schitterende locaties, de steenkoolmijn van Beringen, zal fungeren als decor voor jullie teambuilding!

In teams strijden we om de titel van “mijnwerkersteam van de eeuw”. In en rond het oude mijngebouw worden jullie op verschillende manieren onderworpen aan beproevingen. Het team dat het best samenwerkt en de opdrachten tot een goed einde brengt, neemt de titel mee naar huis!

Lees meer...

Initiatieworkshop Schermen

schermenAltijd al een duel met collega’s willen uitvechten, dan is dit de kans. Onder professionele begeleiding van ervaren lesgevers worden jullie ingeleid in de schermsport. Tijdens de initiatie en het duel wordt de sabel gebruikt.

De workshop kan aangeboden worden als break van een meeting of onderdeel van een business event of als teambuilding.

 

Er kan gekozen worden voor een bepaald thema, zoals concentratie, teamgeest, stressbestendigheid, of louter amusement en ontspanning.

Lees meer...

Kroegentocht Hasselt

De 3vents-kroegentocht is een teambuilding in Hasselt waarbij jullie vier toffe Hasseltse cafés zullen ontdekken.
Of jullie er ook iets mogen drinken, hangt van jullie af.

Jullie moeten de cafés trachten te vinden aan de hand van cryptische omschrijvingen, én in elk café een opdracht tot een goed einde brengen.
Wanneer jullie dat doen, krijgen jullie iets te drinken en een hint die jullie de weg wijst naar jullie eindbestemming.

Lees meer...

Le Goût de Hasselt

le gout de hasseltTijdens deze avondactiviteit laten we jullie kennismaken met de hoofdstad van Limburg, tevens de onbetwiste hoofdstad van de Smaak! Het is een bruisende stad met gezellige kroegen, uitstekende restaurants en een rustige, verkeersvrije binnenstad.

Jullie teambuilding in Hasselt vangt aan met een bezoek aan het Nationaal Jenevermuseum. Hier wordt de geschiedenis van de Belgische jenever onthuld en kunnen jullie uiteraard ook proeven van heel wat Belgische graanjenevers.

Lees meer...

Le Goût de Tongres

Tongeren, de oudste stad van België.
De uitstraling van deze stad wordt gekarakteriseerd door de vele mooie bouwwerken, zoals de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, de Romeinse muur, het Agnetenklooster, Moerenpoort, en uiteraard de leider van de Eburonen, Ambiorix.

Ga tijdens deze teambuilding op ontdekking in Tongeren onder leiding van een ervaren gids, die je op een wandeling door de mooiste straatjes van de stad laat kennismaken met een aantal bijzondere historische bezienswaardigheden.

Lees meer...

Les Folies des Ardennes

les-folies-des-ardennesEen teambuilding in de Ardennen voelt altijd een beetje aan als een trip naar het buitenland. De heuvelachtige omgeving, de oude gebouwen en de pracht van de natuur zijn slechts enkele ingrediënten voor deze “vakantie” in eigen land.

De dag start in Falaën, een dorpje dat door de vzw "Les Plus Beaux Villages de Wallonie" bekroond werd met haar kwaliteitsmerk.
Na een ontbijtje vertrekken jullie met de railbikes naar de Abdij van Maredsous voor een begeleide rondleiding, die vanzelfsprekend eindigt in een degustatie van kaas en bier. Hier nuttigen jullie ook een lichte lunch.
Voorzien van de nodige “brandstof” gaat de tocht terug naar Falaën met de railbikes eens zo goed.
Daar staat een bezoek aan Escargoterie de Warnant op het programma. Voor de liefhebbers: ook hier kunnen jullie van deze lekkernijen proeven!

De eindhalte zijn de indrukwekkende ruïnes van het Kasteel van Montaigle. Volgens de legende waart hier nog steeds de geest rond van Midone de Bioul, die het slachtoffer werd van een familievete, en nog elk jaar om haar geliefde Gilles de Berlaymont roept. Kunnen jullie het ridderspel tot een goed einde brengen en de geest van Midone bevrijden?

Lees meer...

Let’s Get Digital

let's get digitalHeb je ooit al zelf een TV commercial willen maken? Dit is je kans!!
In kleine groepen gaan we met een ervaren regisseur aan de slag. Je vormt zelf het opnameteam, de zogenaamde “crew”. Regie, camera, geluid en acteren horen er allemaal bij.
Een commercial maken staat garant voor leuke bloopers, maar natuurlijk ook voor een erg leuke spot, en dit helemaal zelf gemaakt!
Verdeel de rollen goed en wordt op die manier het beste opnameteam. Aan het einde van de dag worden de gemonteerde filmpjes aan iedereen vertoond en gaat de winnaar naar huis met een oscar.
Schuilt er in jou een acteur, producer, regisseur of cameraman?

Lees meer...

Moord aan de Maaskant

moord aan de maaskantBij deze teambuilding activiteit moet jullie team zijn beste speurneus opzetten om de juiste moordverdachte te ontmaskeren en te arresteren. Doorheen het hele stadscentrum van Maastricht gaan verschillende speurdersteams op zoek naar de dader van de “Moord aan de Maaskant”.

Uiteraard is het niet enkel van belang te weten wie de moorden gepleegd heeft; er moet ook voldoende bewijsmateriaal verzameld worden om de moordenaar te kunnen berechten. Tijdens het uitvoeren van verschillende opdrachten in het teken van misdaad kunnen de deelnemers bewijsmateriaal verdienen dat uiteindelijk gebruikt kan worden tegen de dader van de moord.

Lees meer...

Twizy-tocht Haspengouw

twizy-tochtTijdens deze teambuilding in Haspengouw worden rust, genot en actie afgewisseld.

Dankzij de Twizy kunnen jullie genieten van de geluiden van de fluitende vogels, de ruisende bomen, de kabbelende beken en al dat fraais dat de Haspengouwse natuur te bieden heeft, zonder je hiervoor in het zweet te moeten werken.
De Renault Twizy is een elektrische auto en heeft plaats voor twee personen, achter elkaar gezeten. Jullie glijden geruisloos over de wegen en paden in harmonie met de natuur.

We voorzien onderweg haltes om te proeven van enkele heerlijke producten van de streek en om tijdens een aantal uitdagingen de handen uit de mouwen te steken.

Lees meer...

Valkerij

valkerijAls teambuilding valkerij hebben jullie de keuze tussen roofvogelworkshops en roofvogeldemonstraties.

Roofvogelworkshops
Bij aankomst bent u met uw groep omringd door roofvogels. Onze valkenier geeft u uitleg over de valkerij en de materialen die gebruikt worden tijdens deze workshop. De groep leert op een leuke manier omgaan met roofvogels en hun attributen zoals het leren loeren, knopen leggen en een verloren vogel zoeken.
De tijdsduur van een workshops varieert van 1 uur tot 2 uur.

Roofvogeldemonstraties
De roofvogeldemonstraties worden gegeven op een professionele en educatieve manier met het nodig spektakel. Een woestijnbuizerd die rakelings over het publiek scheurt, een indrukwekkende geluidloze vlucht van een uil, een arend die je doet huiveren…

Lees meer...

Vespa Trophy

vespatochtenEen heerlijk ontspannende dag, met toch de nodige actie en uitdagingen, dat is wat wij jullie bieden tijdens jullie teambuilding: een ontdekkingstocht per Vespa van het centrum van de mooiste provincie van het land!
Een leuke combinatie van de Limburgse pracht en praal, het mijnverleden, bossen en streekproducten zorgen voor een indrukwekkende impressie van de omgeving.

We ontvangen jullie in het prachtige decor van de C-Mine in Genk. Hier staan jullie Vespa’s te blinken, klaar voor vertrek.
De eerste stopplaats is de indrukwekkende mijnterril in Genk. Hier start de strijd om de enige echte Vespa Trophy en voeren de deelnemers een eerste opdracht uit.
De tocht leidt jullie nadien naar Hasselt, waar een bezoek aan het jenevermuseum op het programma staat, gecombineerd met een volgende opdracht.
We houden daarna onder andere halt aan de mijngebouwen in Beringen, waar we een heus memory-lockdown spel spelen in de oude kleedkamers van deze historische site.

De Vespa Trophy is ook mogelijk als teambuilding in Haspengouw.

Lees meer...

Maatwerk

Naast bovenstaande concepten werken wij ook graag een voorstel op maat voor u uit. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin wij graag luisteren naar uw wensen.