Background image

Corporate Events < Vorige

25 jaar PARO in Limburg

Op 14 november 2013 vond het congres "25 jaar Parodontologie in Limburg" plaats in de prachtige zalen van het Fonteinhof in Borgloon. 

Tijdens een eerste gedeelte van het congres waren er drie sessies in verschillende ruimten. Een sessie vond plaats in "The Farmer's Room", een schuur waarbij de deelnemers plaatsnamen op strobalen en tijdens de sessie konden genieten van ambachtelijke stroopwafels. Een andere sessie vond plaats in "The Lounge Room". Hier konden de deelnemers onderuit zakken in de comfortabele zetels en intussen genieten van een glaasje bubbels. Een derde sessie vond plaats in "The High Tech Room", waar de presentatie niet werd getoond op een groot projectiescherm, maar waar de deelnemers de presentatie konden volgen vanop een iPad, die op afstand door de spreker werd bediend. Door middel van een doorschuifsysteem werd de capaciteit vergroot en door deze variatie werd ook de interesse van de deelnemers vastgehouden. 

Na een pauze vond het plenaire gedeelte plaats in de grote zaal, waar tevens de standen van de deelnemende bedrijven waren opgesteld. 

Het congres werd afgesloten met een walking dinner, met live achtergrondmuziek.

Klant: PARO
Datum: 2013-11-14
Locatie: Fonteinhof, Borgloon