Background image

Overzicht Incentives

Berlijn

berlijnBerlijn is een stad van het heden en het verleden, in één adem modern én klassiek. Het is een bijzonder hippe stad met een fascinerende geschiedenis, waar men achter elke hoek een stukje van haar cultureel patrimonium kan ontdekken. Tel daarbij het spannende nachtleven, de vele parken, de grote pleinen, de prachtige monumenten en de indrukwekkende architectuur, en je komt tot de conclusie dat Berlijn alles in huis heeft voor een geslaagde incentive!

Enkele hoogtepunten van een incentive in Berlijn:

Berlin by night, ein Dinner im stockfinsteren Gastraum, Urban Art Tour en Workshop, Guided Tour ondergronds Berlijn, 3vents-stadsspel, bezoek aan Potsdam.

Bekijk foto's

Boedapest

boedapestDe hoofdstad van Hongarije bestaat uit twee stadsdelen langs weerszijden van de Donau, beiden het bezoeken meer dan waard!

Dankzij haar rijke historische verleden, teruggaand tot de Romeinse tijd, heeft Boedapest prachtige monumenten en gebouwen, zoals de Burcht, de Citadel, de Waterstad en het Vissersbastion, het Parlementsgebouw, de Boulevard en het Operagebouw (UNESCO-Werelderfgoed), het Heldenplein en het Milleniummonument, en nog veel meer.

De elf bruggen over de rivier en de verlichte historische gebouwen geven de stad in het donker een magische uitstraling. Boedapest is 's nachts dan ook nóg levendiger en energieker dan overdag.

Enkele hoogtepunten van een incentive in Boedapest: begeleide historische tour van de stad, tocht met trabants, VIP night tour, boat cruise, thermen, typisch Hongaars diner.

Bekijk foto's

Krakau

krakauOp een verrassende, interessante en vooral uiterst leuke trip verkennen jullie samen de geheimen die het mooie Krakau herbergt. Iedereen kent deze parel van Polen en toch zijn er weinigen die met eigen ogen hebben gezien waarom Krakau op de werelderfgoedlijst van de Unesco pronkt.
Als bruisende studentenstad heerst er een gezellige sfeer en zijn er vele leuke bars in en rond de Rynek Główny of grote markt.
Laat jullie verleiden door de charmes en prachtige cultuur van dit pareltje van Midden-Europa.

Enkele hoogtepunten van een incentive naar Krakau: nachtleven met nadruk op live jazz-bars, 3vents-stadsspel, bezoek aan Nuwa Huta, historische rondleiding, Vodka-tasting, bezoek aan concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.

Bekijk foto's

Lille

krakauLille is meer dan een stad, het is als het ware een kleurrijke metropool die je toelacht, met een rijk erfgoed en een indrukwekkende gastronomische traditie.
Met zijn smalle straatjes, charmante rommelmarkten, authentieke gebouwen, gezellige terrasjes en mooie winkels is Lille de ideale locatie voor een incentive.

Enkele hoogtepunten van een incentive in Lille: bezoek aan indoor adventure park Koezio, begeleide stadswandeling, 3vents-stadsspel, kroegentocht, gin tasting en heerlijk dineren

Bekijk foto's

Normandië

normandieHet prachtige Normandië laat ons proeven van Camembert en Calvados. Toch is deze kuststreek in Frankrijk veel meer dan dat. Het leent zijn geschiedenis zowel aan de Honderdjarige Oorlog, als de meest memorabele dag aller tijden, D-day.
In deze streek zijn er tal van mogelijkheden om een topweekend met collega's te beleven.

Hoogtepunten van een incentive in Normandië: verblijf in een château, bezoek aan het stand van Deauville, strandspel met onder andere cars à voile, nachtleven van Honfleur, 2PK-tocht met bezichtiging van het cultureel erfgoed, proeven van streekproducten, stadsspel in het kader van WO II.

Bekijk foto's

Rotterdam

rotterdamRotterdam is het Manhattan aan de Maas. De haven van Rotterdam is de belangrijkste haven van Europa en tevens een van de grootste havens ter wereld. Hierdoor is Rotterdam een multiculturele stad, hetgeen weerspiegeld wordt in de vele en diverse restaurants en bars.

Op het gebied van architectuur springt Rotterdam eruit met haar indrukwekkende Erasmusbrug en haar kubuswoningen, die wereldwijd gekend zijn. 

Enkele hoogtepunten van een incentive in Rotterdam: overnachten in een kubuswoning, 3vents-stadsspel, underground tour met een chopper bike, boottocht, bezoek aan het Maritiem Museum, rafting, flowboarding.

Bekijk foto's

Sardinië

sardinieSardinië is een parel in de Middellandse Zee met machtige kusten en een ongerept binnenland. Door de prachtige stranden en baaien met kristalhelder water waan je je in een luxueus tropisch oord.

Verken het authentieke Bosa en Alghero, de mooiste stadjes van de noordwestkust van Sardinië en laat je bekoren door de kleine oude winkeltjes, de 18de eeuwse paleizen, de lokale bevolking en de mediterraanse keuken. 

Enkele hoogtepunten van een incentive in Sardinië: ontdekkingstocht per scooter, jetski-tocht, zeilen en snorkelen, zonsondergang op de klippen van Capo Caccia, Nationaal Park La Maddalana.

Bekijk foto's

Zagreb

zagrebIn de hoofdstad van Kroatië valt heel wat te beleven. Zagreb ligt in het hart van de driehoek Wenen-Boedapest-Venetië. Mede daardoor is de stad altijd van grote invloed geweest in het culturele leven van Centraal -Europa.Het is een romantische stad met bijna een miljoen vriendelijke mensen, die altijd haar ziel en identiteit heeft bewaard.

De stad is te splitsen in de oude stad, bovenstad genoemd, en het moderne gebied, of de benedenstad. Het hoogteverschil van 36 meter tussen de twee stadsdelen wordt overbrugd door steile straatjes. Vooral de oude stad, gelegen op de heuvels, is het bezoeken waard.

Enkele hoogtepunten van een incentive in Zagreb: rafting, cultureel 3vents-stadsspel, fietstocht door de wijnvelden en bezoek aan verschillende wijdomeinen met degustatie, lokale lunch op een wijndomein, gastronomisch Kroatisch diner, city tour met Segway.

Bekijk foto's

Maatwerk

Naast bovenstaande concepten werken wij ook graag een voorstel op maat voor u uit. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin wij graag luisteren naar uw wensen.